Майстер-клас ліцеїстів Військово-Морського ліцею по підготовці до ЗНО з англійської мови при підтримці Релігійного Товариства українців католиків «Свята Софія» США (ТСС А)

Уже другий рік поспіль Релігійне Товариство українців католиків «Свята Софія» США опікується ліцеїстами Військово-Морського ліцею і проводить для них майстер-класи по підготовці до ЗНО з англійської мови. З 5 по 10 березня 2019 р. в Музейно-меморіальному комплексі ім. Патріарха Йосифа Сліпого у Заздрості на Тернопільщині, пройшов черговий майстер-клас з англійської мови, в якому взяли участь 32 ліцеїсти. Лекції вели Голова ТСС А Ірина Іванкович (США), викладач англійської мови ВМЛ Тетяна Ветлинська та вчилель англійської мови Людмила Небельська. У програмі були багатопланові заняття з граматики, розмовної мови, читання, аудіювання, майстерності писання. Навчання складалося із п’яти ранішніх та одного післяобіднього блоків. Вечірні лекції включали перегляд та обговорення кінофільмів. Навчальний процес відбувався не лише за традиційним методом підручника, але й було застосовано мультимедійні заняття в дусі новітніх технологій. Учасники програми мали чудову нагоду спілкуватися живою англійською мовою, підготуватися до випускних іспитів, а також випробувати себе у ролі викладачів під час тематичних презентацій. Курс фізичної підготовки вів капітан 3-го рангу Святослав Ветлинський. 
Організатори подбали й про духовний вимір: в програмі майстер-класу були щоденні молитви, вервиця, Божественна Літургія англійською мовою, екскурсія родинним обійстям Патріарха Йосифа Сліпого та проща до Зарваницької Божої Матері. Учасники висловили глибоку вдячність інструкторам за вкладену працю у веденні курсу. 
Нагадаємо, що минулоріч п’ятеро ліцеїстів Військово-морського ліцею взяли участь у четвертій благодійній літній школі англійської мови, що її щорічно організовує Товариство «Свята Софія» США. Ідучи назустріч потребі інтенсивної підготовки ліцеїстів до ЗНО, ТСС А не вперше провело такого роду навчальний захід. Зваживши на його успіх, Товариство «Свята Софія» США планує у майбутньому продовжити цей проект.


http://www.example.com/sitemap1.xml.gz 2004-10-01T18:23:17+00:00 http://www.example.com/sitemap2.xml.gz 2005-01-01