Відвідування Тернопільщині на Різдвяні свята

Надовго запам’ятаються нинішні зимові канікули 4 ліцеїстам Військово-морського лицею. На Різдвяні свята з 6 по 7 січня 2011 року вони побували на Тернопільщині, де їх чекала насичена цікавими заходами програма. Метою заходу було ознайомлення ліцеїстів з місцевими традиціями, зокрема, західноукраїнської традиції святкування Різдва, спілкування з колегами з Коропецької обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Юнаків із Севастополя, капітана 1 рангу И.В.Колежнюка і старшину ліцею старшого прапорщика В.І.Пустовойта на тернопільській землі привітав голова облдержадміністрації Валентин Хоптян. Він висловив переконання в тому, що поїздка стане запорукою налагодження тісної співпраці між військовими ліцеями краю і Севастополя, оскільки ліцеїсти з міста-героя будуть зустрічати Різдво в родинах своїх ровесників з Коропця. Губернатор на згадку про зустріч подарував ліцеїстам вишиті сорочки і солодощі. Севастопольська делегація, у свою чергу, вручила голові облдержадміністрації фотографію із зображенням корвета “Тернопіль”.

Вихованці Військово-морського ліцею відвідали також Коропецький ліцей, взяли участь у святкуванні Різдва Христового, зокрема, святковому Богослужінні, колядуванні, скуштували смачної куті. Під час перебування досягнута домовленість про те, що влітку вихованці Коропецької обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою відвідають своїх севастопольських колег.

http://www.example.com/sitemap1.xml.gz 2004-10-01T18:23:17+00:00 http://www.example.com/sitemap2.xml.gz 2005-01-01