Бард В’ячеслав Купрієнко у Військово-морському ліцеї

18.02.15 року відбулася зустріч ліцеїстів з відомим бардом В’ячеславом Купрієнко . Його пісні, його енергетика, його кредо продиктовані самим життям. Бойовий офіцер , капітан спецназу, учасник війни в Афганістані , людина яка дуже гостро переживає все, що нині відбувається в Україні. Організатор проекту “Непереможні”, учасник концертів бардівської пісні для бійців АТО.

  Автор просто й щиро розповідає і про потаємне , і про те , що болить нині кожному українцеві ,спонукаючи слухача до спів-переживання , співдії, співзвуччя…Тема одна-сьогодення, проте підходи до неї автора багатогранні: це і пам’ять серця про війну, і філософські роздуми , і любовна лірика, і жартівливо-іронічні замальовки. “Ничего взамен”- це не просто кредо В’ячеслава , це стиль життя і унікальний авторський почерк. який поєднує духовний особистісний максималізм. тонке почуття гумору та уважне споглядання світу.
  Ліцеїсти проживали разом з автором кожну пісню, кожен вірш. Ця надзвичайна енергетика , настрій надовго залишаться в пам’яті. Колектив ліцею буде дуже чекати нових зустрічей з В’ячеславом.
http://www.example.com/sitemap1.xml.gz 2004-10-01T18:23:17+00:00 http://www.example.com/sitemap2.xml.gz 2005-01-01