Бінарний урок з географії та англійської мови у ВМЛ за темою:”Канада-Україна. Міст Дружби.” “Canada-Ukraine. The Bridge of Friendship”

У Військово-морському ліцеї відбувся відкритий бінарний урок з географіїї та англійської мови за темою:”Канада-Україна. Міст Дружби”. “Canada-Ukraine. The Bridge of Friendship”, який провели вчителі Коломієць Людмила Володимирівна та Ветлинська Тетяна Володимирівна. Урок перетворився у справжнє свято (пізнання нового).

Особливий акцент учителі та ліцеїсти зробили на роль української діаспори у житті Канади та її допомозі своїй історичній Батьківщині. Такі уроки виховують патріотизм, гордість за українців, які гідно представляють свій народ, незалежно вд місця проживання.

Окрім специфічних предметних знань про Канаду, ліцеїсти ознайомилися з освітньою системою країни, міжнародними освітніми програмами, у яких вони можуть бути задіяні. Скуштували справжні смаколики з кленовим сиропом.

У цей похмурий осінній день в аудиторії було сонячно і тепло від посмішок і спільної творчої роботи вчителів та ліцеїстів.

http://www.example.com/sitemap1.xml.gz 2004-10-01T18:23:17+00:00 http://www.example.com/sitemap2.xml.gz 2005-01-01