Ліцеїсти Військово-морського ліцею на навчально польових заняттях

Ліцеїсти Військово-морського ліцею на базі Навчального центру Військово-Морських Сил ЗС України проходили навчально польові заняття.

Майбутні офіцери здобували військову майстерність з таких дисциплін, як вогнева та інженерна підготовка, тактика ведення бою, тактична медицина, топографія та психологія. Хлопці тренувалися у виконанні вправ навчальних стрільб зі стрілецької зброї, фортифікаційного обладнання позицій, відпрацьовували дії солдата в бою, орієнтацію на місцевості.

Ліцеїсти вивчали основи кораблеводіння, корабельних артилерійських комплексів, морської мінної, торпедної та протичовнової зброї, призначення і тактико-технічні характеристики ЯЛ-6. Вихованцям Військово-морського ліцею доводили дії за сигналами оповіщення та способи захисту від ураження авіації, артилерії, танків та снайперського вогню противника, відпрацьовувалися прийоми психічної саморегуляції, порядок надання медичної та психологічної допомоги, евакуації поранених.

Навчальні польові заняття дали можливість ліцеїстам здобути знання та удосконалити навички загальновійськової та військово-морської підготовки, на практиці випробувати себе у професії захисника Батьківщини.

http://www.example.com/sitemap1.xml.gz 2004-10-01T18:23:17+00:00 http://www.example.com/sitemap2.xml.gz 2005-01-01