Лінгафонний кабінет у Військово-морському ліцею

У Військово-морському ліцеї відкрився лінгафонний кабінет, спонсором якого є благодійний фонд ” Чорноморський хрест” та громадська організація ” Магелан 500″.

На відкритті лінгафонного кабінету був присутній перший заступник . начальника штабу ВМС ЗС України контр-адмірал Дмитро Таран та співзасновник фонду Костянтин Зброжек. Контр-адмірал наголосив, що лінгафонний кабінет є необхідною умовою організації сучасного навчально-виховного процесу при навчанні іноземними мовами. 

Лінгафонний кабінет допомагає учням удосконалювати навики та вміння з іноземної мови, розширювати кругозір. В ліцеї створена експерементальна група, яка готується пройти тестування з англійської мови за стандартами STANAG 6001 отримати міжнародний сертифікат СМР1 СМР2-це вперше серед усіх військових ліцеїв в Україні, що дає великі переваги нашим ліцеїстам у програмах обміну досвідом в подальшому навчанні у всіхї військових вузах України.

Начальник Військово-морського ліцею капітан 1 рангу Віктор Шмигановський в знак вдячності подарував представнику фонду Костянтину Зброжеку прапор ВМС України, календар”Незламні” та подяку від усього особового складу ліцею.

Вчитель англійської мови Тетяна Ветлинська подякувала начальнику Військово-морського ліцею за те, що він прагне зробити роботу комфортною, ефективною та сучасною.

http://www.example.com/sitemap1.xml.gz 2004-10-01T18:23:17+00:00 http://www.example.com/sitemap2.xml.gz 2005-01-01