Нагородження ліцеїста Військово-морського ліцею за третє призове місце у XVI Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика

В Києві у національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбулося нагородження переможців XVI Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У творчому змаганні взяли участь тисячі школярів, учнів профтехосвіти, студентів, курсантів та ліцеїстів військових навчальних закладів.

Організаторами зазначеного конкурсу у Збройних Силах є Департамент соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України.

Патріотичний мовний марафон  спрямований на піднесення престижу української мови, проводився за кошти меценатів з України, США, Канади й Австралії.

Загалом премії одержали більше сімдесяти осіб, серед яких – курсанти та ліцеїсти військовиїх навчальних закладів.

Ліцеїст Військово-морського ліцею Михайло Цейтлін  посів третє місце серед знавців рідної мови, за що був відзначений премією від лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко.

“Бажання вчити українську мову та розмовляти нею є одним з найбільших проявів патріотизму “,- заявила Юлія Володимирівна на урочистостях з нагоди закриття XVI Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

http://www.example.com/sitemap1.xml.gz 2004-10-01T18:23:17+00:00 http://www.example.com/sitemap2.xml.gz 2005-01-01