Січень - 2017

Захід до Дня Соборності України


22 січня є другою за значенням датою після 24 серпня-Дня незалежності Украіни-День Соборності Украіни. У Військово-морському ліцеі завідуюча клубом Анастасія Куриленко разом із ліцеістами підготувала захід до цього свята Украіни. На заході були відтворені картини становлення незалежності та соборності Украіни. Прозвучали пісні та вірші про Украіну. Сьогодні бійці в зоні АТО так само відстоюють не лише незалежність, а й соборність Украіни, як і іхні попередники майже 100 років тому. День Соборності-це привід нагадати, що Крим та Донеччина-Украіна. Завершився захід гімном Украіни.

Вечір-пам’яті героїв бою під Крутами


20 січня бібпіотекою Військово-морського ліцею було проведено вечір-пам’яті героїв бою під Крутами до 99 річниці “Патріотизм немає часу й віку”.

ПЕРЕГЛЯНУТИ НОВИНУ

Купання на Водохреща


У Військово-морському ліцеї ранок 19 січня розпочався з молитви і освячення води. Отець Олександр розповів ліцеїстам про Хрещення Христа в ріці Йордані , окропив святою водою і благословив на купання в морі. Здавна вважається, що купання на Водохреща сприяє зціленню від різних недуг.

ПЕРЕГЛЯНУТИ НОВИНУ


http://www.example.com/sitemap1.xml.gz 2004-10-01T18:23:17+00:00 http://www.example.com/sitemap2.xml.gz 2005-01-01