Травень - 2018

Подяка за плідну співпрацю

Під час передислокації з анексованого Криму Військово-морському ліцею вдалося вивезти зовсім небагато книжок і зовсім мало підручників. На допомогу прийшли небайдужі люди – волонтери Олександр та Альона Сиваки, які поповнили фонд бібліотеки ліцею сучасними книгами. Через волонтерів розпочалася і співпраця з Українським інститутом національної пам’яті та громадським просвітницьким проектом «LIKБЕЗ». Історичний фронт». Ліцей отримав чудову сучасну серію історичних книг, які з задоволенням читають ліцеїсти та використовують вчителі. Напередодні Великодних свят отримали серію книг від Івано-Франківської державної адміністрації. Самі франківці запропонували нам запустити акцію під назвою «Читай українською».

ПЕРЕГЛЯНУТИ НОВИНУ

Демонстрація фотовиставки “100 років боротьби за незалежність”

Упродовж святкування 100-річчя з моменту підняття українських прапорів на Чорноморському флоті у Військово-морському ліцеї відбулася демонстрація тематичної фотовиставки «100 років боротьби за незалежність», спрямована на підняття рівня національно-патріотичної підготовки (виховання) особового складу Збройних Сил України.


Пластуни з Чорноморського куреню у Військово-морському ліцеї

До Військово-морського ліцею потік гостей не закінчується.  На цей раз до ліцею завітали пластуни з Чорноморського куреню міста Львова. Пластуни розповіли про Морське пластування, про історію створення Чорноморського куреню, поговорили про Морські табори.  Ліцею передали книжки та картини зібрані Асоціацією комбатів з ініціативи капітана другого рангу Тимура Баротова та учнів Львівського художнього музею при ЛНАМ: від серця до серця. Щиро дякуємо за прекрасні дарунки і безцінну допомогу.


http://www.example.com/sitemap1.xml.gz 2004-10-01T18:23:17+00:00 http://www.example.com/sitemap2.xml.gz 2005-01-01