Вихованці Військово-морського ліцею склали клятву ліцеїста.

Сьогодні сонячний і теплий день, бо свято наших Захисників України,справжніх воїнів і козаків,які під захистом- покровом Пресвятої Богородиці. І саме в цей день ліцеїсти Військово-морського ліцею склали клятву ліцеїста, присягнувши на вірність рідній Батьківщині. В особливому місці відбувалася клятва – біля меморіалу на честь воїнів, які віддали своє життя за незалежність і цілісність України.

Захід розпочався з перегляду прямої трансляції привітання Президента України — Верховного Головнокомандувача ЗС України Петра Порошенка.

Слова привітання і напуття від заступника командувача Військово-Морських Сил ЗС України з бойової підготовки контр-адмірала Олексія Неїжпапи. Щира молитва від священників усіх конфесій. Команда про початок церемонії клятви від начальника Військово-морського ліцею. капітана 1-го рангу Віктора Шмигановського І… клятва ліцеїстів на вірність Україні!

16 ліцеїстів призначено на посади молодших командирів та присвоєно навчальне звання «віце-старшина 2 статті». На завершення дівчатка Одеської гімназії № 7 вручили вихованцям Військово-морського ліцею патріотичні обереги.

Святковим маршем завершився такий довгоочікуваний ліцеїстами день. Віримо кожному слову клятви наших ліцеїстів…клялися перед самою Матінкою Божою і Україною.

http://www.example.com/sitemap1.xml.gz 2004-10-01T18:23:17+00:00 http://www.example.com/sitemap2.xml.gz 2005-01-01