Всеукраїнська Естафета Єднання у Військово-морському ліцеї

Сьогодні Всеукраїнська #ЕстафетаЄднання дісталася м.Севастополь. І нехай географічно сьогодні книга «Соборна Україна очима дітей» не може потрапити на окуповану українську територію, її сторінки розмалювали вихованці ліцею, які у 2014 році вийшли з Криму.

Варто зазначити, що до процедури малювання майбутнього України трішки долучилися офіцери. Адже так важко втриматися та не зробити кілька мазків пензликом, коли мрія як дорослих, так і дітей співпадає – усі ми прагнемо жити у вільній соборній єдиній неподільній Україні.

На малюнку знакові символи Севастополя: православний собор у Херсонесі, пам’ятник Затопленим кораблям, українські військові кораблі, схід сонця і на цьому тлі – молодята. А юнка у вінку уособлює надію молодої сильної України.

Цей малюнок – свідчення впевненості у повернення до українського Севастополя, де на сторожі нашої незалежності будуть вартувати українські Військово-Морські Сили.

«Сьогодні ми щасливі, що не тільки вся Україна, а й цивілізоване світове суспільство підтримує наших військовополонених моряків, віримо у їх визволення» – зазначили працівники ліцею.

Військово-морський ліцей вже передав естафету Кіровоградщині.

http://www.example.com/sitemap1.xml.gz 2004-10-01T18:23:17+00:00 http://www.example.com/sitemap2.xml.gz 2005-01-01